Dak- en wandbeplating

Dak en wandbeplating

Dak en wandbeplating valt onder de specialiteiten van Bouwbedrijf Moes. Onze verreikers zijn te voorzien van een dakplatenklem. Alle vele bedrijfshallen, kantoorpanden en stallen hebben wij voorzien van nieuwe platen.  De machinist van de Manitou 2150 heeft veel ervaring in het leggen van de panelen waardoor wij snel en efficiënt kunnen werken.

dak en wandbeplating Regelmatig worden onze verreikers ingezet bij het leggen van golfplaten of sandwichpanelen. Zo kunt u onze verreiker huren met een meewerkend machinist maar u kunt ook alles uit handen geven aan bouwbedrijf Moes. Bouwbedrijf Moes maakt graag een scherpe offerte voor het leggen van de dak en wandbeplating. Onze dakplatenklem is optimaal om de sandwichpanelen of Prefab elementen op de bouw te kunnen plaatsen.

Ruw terrein.

“Doordat al onze verreikers voorzien van extra brede banden en stempelschotten is het mogelijk om met onze Manitou 2150 op ruw terrein te werken.”

Bouwbedrijf Moes Pesse Hooijer04

Roterende verreiker 360°.

“Het draaivermogen van 360° maakt het mogelijk snel te werken zonder de machine te verplaatsen.  Zo kunt u nauwkeurig en veilig werken. Roterende verreikers zijn compact, zeer wendbaar en dankzij de roterende functie inzetbaar op moeilijk bereikbare plaatsen.  ”

Moes verhuur.

“Heeft u interesse in het huren van onze verreiker met machinist snel contact op met Allard moes ( 06- 15606835 ).
Voor een offerte op maat voor het leggen van dak en wandbeplating kunt u contact opnemen met Bouwbedrijf Moes”

Top